Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ABD'nin Kuzey Dakota Eyaletinde Miras Cinayeti

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde uzun bir süredir 47 yaşındaki sevgilisi Ina Thea Kenoyer ile beraber yaşayan 51 yaşındaki Edward Riley Jr. kendisine yüklü bir miktarda miras kaldığını öğrendi. Riley Jr., avukatıyla görüştüğünde ise mirasın 30 milyon dolarlık olduğunu öğrendi. Kendisine kalan miras hakkında uzun süredir beraber olduğu sevgilisine bilgi veren Riley Jr., bu olayın ardından kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Kenoyer, sevgilisine miras kalan parayı öğrendikten sonra korkunç bir cinayet planladı ve sevgilisini zehirledi. Kısa bir süre sonra yaşamını yitiren Edward Riley Jr.'ın otopsisinde zehirlendiği kanıtlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Kenoyer gözaltına alındı. ABD polisi olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtirken, Kenoyer'in de hakim karşısına çıkana kadar tutuklu olacağını duyurdu. Öte yandan ABD medyası, bu cinayetin bu yıl Kuzey Dakota'da meydana gelen ve kayıtlara geçen en az dördüncü vaka olduğuna da dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 16:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

ABD'nin Kuzey Dakota Eyaletinde Miras Cinayeti

ABD'nin Kuzey Dakota Eyaletinde Miras Cinayeti

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde uzun bir süredir 47 yaşındaki sevgilisi Ina Thea Kenoyer ile beraber yaşayan 51 yaşındaki Edward Riley Jr. kendisine yüklü bir miktarda miras kaldığını öğrendi. Riley Jr., avukatıyla görüştüğünde ise mirasın 30 milyon dolarlık olduğunu öğrendi.

Kendisine kalan miras hakkında uzun süredir beraber olduğu sevgilisine bilgi veren Riley Jr., bu olayın ardından kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Kenoyer, sevgilisine miras kalan parayı öğrendikten sonra korkunç bir cinayet planladı ve sevgilisini zehirledi. Kısa bir süre sonra yaşamını yitiren Edward Riley Jr.'ın otopsisinde zehirlendiği kanıtlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Kenoyer gözaltına alındı.

ABD polisi olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtirken, Kenoyer'in de hakim karşısına çıkana kadar tutuklu olacağını duyurdu. Öte yandan ABD medyası, bu cinayetin bu yıl Kuzey Dakota'da meydana gelen ve kayıtlara geçen en az dördüncü vaka olduğuna da dikkat çekti.