Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Acun Ilıcalı'nın Kazancı Ortaya Çıktı

Medya sektöründe çalışarak, kariyerinin zirvesine adım adım çıkan Acun Ilıcalı, Türkiye’ye getirmiş olduğu yarışma programları ile kazancını artırmış ve ilk olarak TV8 ile TV8,5’u almıştı. Ardından EXXEN’i kuran Acun Ilıcalı, son olarak İngiltere Championship ekibi Hull City’i de satın aldı. Yatırımlarını çeşitlendirmeyi sürdüren Acun Ilıcalı, senelerdir sorulmasına rağmen kazancını hiç açıklamamıştı. Acun Ilıcalı’dan ilk kez rakam duyuldu. İngiltere Championship’te bu sezon geride kalan 11 resmi maçta topladığı 17 puanla 9. sırada yer alan Hull City’yi aldıktan sonra medya dışında da yatırım yapmış olan Acun Ilıcalı, pek çok kişi kazancını sormasına rağmen toplam kazancını bilmediğini söyleyerek, kazancından bahsetmemişti. Bu kez kazancı hakkında ipucu veren Acun Ilıcalı, rakam telaffuz etti. İşte Acun Ilıcalı’nın kazancı…

Yayın Tarihi: 12.10.2023 14:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Acun Ilıcalı'nın Kazancı Ortaya Çıktı

Medya sektöründe çalışarak, kariyerinin zirvesine adım adım çıkan Acun Ilıcalı, Türkiye’ye getirmiş olduğu yarışma programları ile kazancını artırmış ve ilk olarak TV8 ile TV8,5’u almıştı.

Ardından EXXEN’i kuran Acun Ilıcalı, son olarak İngiltere Championship ekibi Hull City’i de satın aldı.

Yatırımlarını çeşitlendirmeyi sürdüren Acun Ilıcalı, senelerdir sorulmasına rağmen kazancını hiç açıklamamıştı.

Acun Ilıcalı’dan ilk kez rakam duyuldu.

İngiltere Championship’te bu sezon geride kalan 11 resmi maçta topladığı 17 puanla 9. sırada yer alan Hull City’yi aldıktan sonra medya dışında da yatırım yapmış olan Acun Ilıcalı, pek çok kişi kazancını sormasına rağmen toplam kazancını bilmediğini söyleyerek, kazancından bahsetmemişti.

Bu kez kazancı hakkında ipucu veren Acun Ilıcalı, rakam telaffuz etti.

İşte Acun Ilıcalı’nın kazancı…