Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Otoyolu'nda Trafik Yönlendirme Çalışmaları

Karayolları Genel Müdürlüğü, Bolu Dağı geçişi ve diğer bölgelerdeki karayolu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bolu Dağı'ndaki TEM otoyolu geçişi 40 gün daha kapalı kalacak ve sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri öneriliyor.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 13:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Otoyolu'nda Trafik Yönlendirme Çalışmaları

Otoyolu'nda trafik yönlendirme çalışmaları

Karayolları Genel Müdürlüğü, Kaynaşlı-Abant kavşaklarındaki (Bolu Dağı geçişi) tünel ve viyadük yenileme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Ankara yönüne giden sürücülerin D- 100 devlet yoluna yönlendirildiği, Abant Kavşağı'ndan tekrar otoyola girişin mümkün olduğu ifade edildi.

Diğer noktalarda yapılan çalışmalar

Bolu Dağı dışında Türkiye'nin farklı bölgelerinde de karayolu çalışmaları devam ediyor. Tarsus-Pozantı, Muğla-Marmaris ayrımı, Bursa-İnegöl-Bozüyük, Konya-Antalya ve Pınarlar-Şebinkarahisar yollarında çeşitli nedenlerle kapanma, yönlendirme veya sınırlama uygulanıyor.

Sürücülerin dikkatine

Bolu Dağı'ndaki TEM otoyolu geçişi, tünel ve viyadük çalışmaları nedeniyle 40 gün daha kapalı kalacak. Sürücülerin bu süre zarfında alternatif güzergahları tercih etmeleri öneriliyor. Bu süre zarfında trafiğin akışını rahatlatmak ve güvenliği sağlamak için gerekli yönlendirmeler yapılıyor. Bolu sakinlerinin ve şehirlerarası seyahat eden sürücülerin bu bilgilere göre hareket etmeleri, trafik akışının daha sorunsuz olmasına katkı sağlayacak.