Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Acun Medya, The 1% Club'ın Haklarını Satın Aldı

Acun Medya, BBC Studios tarafından geliştirilen The 1% Club yarışma formatının haklarını satın aldı. Bu format ülkemize uyarlanacak ve TV8'de yayınlanacak. Yeni yarışmanın farklı formatı ile televizyon ekranlarına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 11:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Acun Medya, The 1% Club'ın Haklarını Satın Aldı

Acun bombayı patlattı! 3 milyon TL’lik yeni yarışma geliyor! Haklarını satın aldı…

Acun Ilıcalı tarafından kurulan Acun Medya, BBC Studios tarafından geliştirilen büyüleyici zeka oyunu formatı The 1% Club'ın haklarını satın aldı. Bu heyecan verici format ülkemize uyarlanacak ve TV8'de yayınlanacak.

Var mısın yok musun, Yemekteyiz, Survivor gibi pek çok yapımın haklarını satın alarak ülkemize getiren Acun Ilıcalı şimdi de BBC Studios’un geliştirdiği zeka yarışması formatı The 1% Club'ın haklarını satın aldı. Yurt dışında çok sevilen bir yarışma olan The 1% Club yakında zamanda TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı yatırımlarına devam ediyor. İngiltere ekiplerinden Hull City’i de satın alarak dikkatleri üzerine çeken medya patronu bu sefer bir yarışma formatının haklarını aldı. The 1% Club'ı satın alan Acun herkesi şaşırttı. Yeni yarışmanın farklı formatı ile televizyon ekranlarına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Acun Medya'nın BBC Studios'un çok beğenilen formatı The 1% Club'ı satın alması birçok ülkeden büyük ilgi gördü. Her bölümü 120 dakika olan 10 bölümlük bu güzel formatın yapımına 2023'ün sonlarında başlanması planlanıyor. İzleyicilere heyecan verici bir izleme deneyimi vaat eden programın 2024 yılının ilk yarısında yayınlanması bekleniyor. 2024 yılının şubat ayında da Survivor’un merakla beklenen All Star bölümünün başlayacağını hatırlatalım. Pek çok şampiyon ve başarılı yarışmacı All Star’da kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor.

THE 1% CLUB NEDİR?

The 1% Club, titiz bilimsel araştırmalarla halkın zekâsını test ediyor. Bu güzel yarışma formatı, bir dizi düşündürücü soruyla yüzleşecek 100 kişiden oluşan bir grubu bir araya getiriyor. Nihai hedef nedir? Tüm ülkenin yalnızca yüzde 1'inin üstesinden gelebileceği bir soruyu doğru yanıtlayarak 100 bin avroluk (yaklaşık 3 milyon liraya eşdeğer) büyük ödüle sahip olmak. İlk olarak İngiltere'nin saygın kanallarından ITV'de ekrana gelen The 1% Club, ünlü komedyen Lee Mack tarafında sunuluyordu.