Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adana'da Tefecilik ve Silah Ticareti Operasyonu

Adana'da tefecilik ve yasa dışı silah ticareti yapan 2 kişi tutuklandı, 3. şüpheli serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 26.05.2025 10:11
Güncelleme Tarihi: 26.05.2025 10:11

Adana'da Tefecilik ve Silah Ticareti Operasyonu

Adana'da Tefecilik ve Yasa Dışı Silah Ticareti Operasyonu

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, tefecilik ve yasa dışı silah ticareti gerçekleştirdikleri belirtilen 3 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan incelemeler sonucunda, bu kişilerin 2'si tutuklandı.

Operasyon Detayları

Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu iddia edilen şüphelileri izlemeye aldı. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği operasyon, bir iş yerinde gerçekleştirildi.

Ele Geçirilen Malzemeler

Operasyon sonrasında, adres üzerinde yapılan aramada, 6 ruhsatsız tabanca, 548 mermi, 48 POS cihazı, 24 banka ve kredi kartı, 347 kart ödeme belgesi, 4 kaşe, 45 noter mühürlü evrak, 7 vekaletname ve 3 ajanda ile 3 dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

Gözaltı ve Tutuklama Süreci

Yapılan operasyonda 3 zanlı gözaltına alındı. Bunlardan 1’i emniyet işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Diğer 2 şüpheli ise adliyeye sevk edilerek hakimlikçe tutuklandı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tefecilik ve yasa dışı silah ticareti yaptıkları gerekçesiyle...

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tefecilik ve yasa dışı silah ticareti yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Yapılan aramalarda 6 ruhsatsız tabanca, 548 mermi, 48 POS cihazı, 24 banka ve kredi kartı, 347 kart ödeme belgesi, 4 kaşe, 45 noter mühürlü evrak, 7 vekaletname ele geçirildi.