
Afyonkarahisar'da 225 Polis Adayı Mezun Oldu
Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 225 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlendi. Tören, okulun bahçesinde gerçekleştirildi ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Törende Dereceye Girenler Ödüllendirildi
31. dönem mezuniyet töreninde, dönem birincisi tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Başarı gösteren öğrencilere başarı belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Vali Yiğitbaşı'nın Konuşması
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, mezunların sevincini paylaşmak üzere bulunduklarını belirtti. Vali Yiğitbaşı, "Yoğun ve yorucu bir eğitim sürecini başarıyla tamamlayan 225 gencimiz, yüksek disiplin anlayışıyla mezuniyet heyecanını yaşıyor. Bu genç polisler, Türkiye Cumhuriyeti'nin her köşesinde adaletin ve huzurun teminatı olacaklar." dedi.
Mezunlar Yemin Etti
Konuşmaların ardından, 225 polis adayı hep birlikte yemin ederek kep attı. Mezuniyet sevinçlerini arkadaşları ve aileleriyle paylaşan gençler, yeni görevlerine başlamak için sabırsızlandıklarını ifade etti.
Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 225 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlendi.
Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 225 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlendi.