Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ağrı Valisi Koç, Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu

Ağrı'da Vali Mustafa Koç, muhtarlarla düzenlenen iftarda bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

Yayın Tarihi: 21.03.2025 21:22
Güncelleme Tarihi: 21.03.2025 21:22

Ağrı Valisi Koç, Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu

Ağrı Valisi Koç, Muhtarlarla İftar Yemeği Düzenledi

Ağrı Valisi Mustafa Koç, mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programı, Valilik organizasyonu ile Ağrı Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Vali Koç, iftar sırasında muhtarların devlet ile millet arasında köprü vazifesi gören önemli bir yapı taşı olduğunu belirtti. "Bir sürü zorluklara rağmen ilimizde birlik ve beraberlik içinde hepimizin sorumlu olduğunu biliyoruz," diyen Koç, muhtarların önemine dikkat çekti.

Hizmet Sürekliği

Koç, sözlerine şöyle devam etti: "Görevimiz, milletimize en iyi hizmeti yapmak ve bunu yaparken devletimizi yüceltmek. Sizler kıymetlisiniz. Hep beraber el birliğiyle hem köylerimiz hem de mahallelerimiz için en iyisini yapmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Muhtarların Rolü

Devlet olarak milletin huzuru ve güvenliği için her zaman sahada olduklarını ifade eden Koç, "Muhtarlık müessesesi, halkımıza en yakın yönetim birimi olarak, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını bizlere iletme noktasında büyük bir görev üstlenmektedir. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde mahallelerimizin ve köylerimizin sorunlarını daha hızlı ve etkili bir şekilde çözebiliyoruz," dedi.

İftar programına, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış ve vali yardımcıları da katıldı.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, mahalle ve köy muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi. Vali Mustafa Koç...

Ağrı Valisi Mustafa Koç, mahalle ve köy muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi. Vali Mustafa Koç, burada konuşma yaptı.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, mahalle ve köy muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi. Vali Mustafa Koç...

Ağrı Valisi Mustafa Koç, mahalle ve köy muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi. Vali Mustafa Koç, burada konuşma yaptı.