
AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Kongresi Düzenlendi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen partisinin Aydın İl Kadın Kolları Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.
Gelecek Nesillere Güçlü Türkiye Vizyonu
İleri, konuşmasında, "Biz güçlü Türkiye istiyoruz. Gelecek nesillerimize, Türkiye'nin sorunları aşabilen bir ülke olduğunu aktaracağız," dedi.
Yangın Felaketi ve Soruşturmalar
Olayda hayatını kaybedenleri rahmetle anan İleri, Bolu'daki yangınla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını hatırlatarak, süregelen soruşturmaların ciddiyetini vurguladı.
Kadınlara Daha Fazla Alan
Partisinin kadınlara verdiği öneme dikkat çeken İleri, "Kadınların siyasette daha fazla yer alması konusunu önemsiyoruz," ifadelerini kullandı.
Siyasette Haklı Taraf Biziz
Türkiye siyasetinde haklı tarafta olduklarını belirten İleri, "Biz, bu milletin ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları yapan bir partiyiz," şeklinde konuştu.
Mücadele ve Vicdan
Muhalefetin eleştirilerine maruz kaldıklarını dile getiren İleri, "Vicdan her zaman bizimle. Çünkü biz, bu milletin ihtiyaçlarını gözetiyoruz," dedi.
Geçmişle Yüzleşmek ve Geleceği İnşa Etmek
İleri, "Bu milletin feraseti ile karşıt fikirlerin değişimini sağlamak için mücadele edeceğiz," diyerek geleceğe yönelik umutlu bir tablo çizdi.
Kongrenin Sonuçları
Kongrede, tek listeyle gidilen seçimde Ebru Alp Kayır, yeniden İl Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.
Programa AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer ve İl Başkanı Mehmet Erdem katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Kongresi'ne katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Kongresi'ne katıldı.