Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca AK Parti'de yeni MYK üyeleri belirlendi.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 16:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir toplantı gerçekleştiriyor.

Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı saat 13.50'de başladı.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

AHaber CANLI YAYIN AK Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı saat 13.50'de başladı.

Son dakika haberleri... AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulunuyor.

Çelik'ten önemli açıklamalar:

Bölgede çözüm bağımsız Filistin devletinin kurulmasıdır. Her iki taraftan sivillerin öldüğü görüntü üzüntü verici. Sivillerin bombalanması durdurulmalı. Cumhurbaşkanımızın yaklaşımı desteklenmeli. Gazze halkının suçlu ilan edilmesi ilkel bir yaklaşımdır. Gazze'de insanlar susuz bırakılıyor. Gazze kuşatması hukuka aykırı. Ne yapacak o uçak gemileri Gazze'yi mi bombalayacak? O zaman diplomasi ne işe yarayacak? ABD DIŞİŞLERİ BAKANI BLINKEN'A TEPKİ Aynı zamanda bir Yahudi olarak buradayım demek çok yanlış. Böyle basiretsiz bir açıklama olabilir mi? Açıklamanın detayları gelecek...

AK PARTİ'NİN YENİ MYK ÜYELERİ BELİRLENDİ

Öte yandan AK Parti'de yeni MYK üyeleri geçtiğimiz hafta sonu belirlendi. AK Parti Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş oldu. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Sekreter Fatih Şahin oldu. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sarıkaya, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Parti sözcüsü Ömer Çelik, Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur, İnsan Hakları Başkanı Hasan Basri Yalçın, Ar-ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, Mali İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN