Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akbank'tan Geceyarısı Kredi Kampanyası: Nakit İhtiyacınız İçin Fırsat Kapınızı Çalıyor

Akbank, Türkiye genelindeki nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek dev bir kampanya başlattı. Geceyarısından itibaren devreye girecek olan bu özel kampanya ile, kredi ödemeleri ve nakit ihtiyacı hızlıca karşılanacak.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 05:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Akbank'tan Geceyarısı Kredi Kampanyası: Nakit İhtiyacınız İçin Fırsat Kapınızı Çalıyor

Akbank'tan Geceyarısı Kredi Kampanyası: Nakit İhtiyacınız İçin Fırsat Kapınızı Çalıyor

Akbank, Türkiye genelindeki nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek dev bir kampanya başlattı. Geceyarısından itibaren devreye girecek olan bu özel kampanya ile, kredi ödemeleri ve nakit ihtiyacı hızlıca karşılanacak. Akbank'ın sunduğu bu fırsat, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek ve vatandaşlara finansal destek sunmanın yanı sıra kolay başvuru imkanı da sunuyor. İşte Akbank'ın bu özel kampanyasıyla ilgili detaylar:

Geceyarısı Kredi İşlemleri:

Akbank, bu kampanya kapsamında kredi ödemelerini hızlandırmayı ve nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara hızlı bir çözüm sunmayı hedefliyor. Gece 12'den sonra, vatandaşlar kendi hesap numaraları üzerinden kredi işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Bu sayede, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlar, ödemelerini hızlı bir şekilde alabilecekler.

Hızlı ve Kolay Başvuru:

Akbank'ın bu kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, Akbank Direkt uygulaması veya mobil uygulama üzerinden kolayca başvuru yapabilecekler. Ayrıca cep telefonlarından SMS yoluyla da başvuru yapmak mümkün. 11 haneli TC kimlik numarasıyla yapılacak olan sorgulama sonrasında, kredi onayı anında görülebilecek ve istenildiği zaman bu krediler hesaplara yatırılarak kullanılabilecek. Akbank'a SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler, 'kredi' yazıp boşluk bırakarak kimlik numaralarını yazıp 44 25 numarasına SMS gönderebilirler.

Kredi Kullanımı:

Kredi onayı alındıktan sonra, vatandaşlar hesaplarına hızlıca nakit kredilerini alabilecekler. Akbank'ın bu kampanyası, 36 aya varan vadelerle bireysel tüketici kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Nakit ihtiyacınızı karşılamak için bu avantajlı kampanyadan yararlanabilirsiniz.