
Alman Çift 28 Yıldır Antalya'da
Almanya'da yaşayan 80 yaşındaki Brigitte ve 85 yaşındaki Wolfgang Krüger çifti, 1997 yılından bu yana her yıl tatil için Antalya'nın güzelliklerini tercih ediyor. Manavgat ilçesindeki Side Turizm Merkezi'ndeki otelde konaklayan Krüger çifti, 28 yıldır aynı tesiste ve aynı odada kalıyor.
Özel İlgi ve Konfor
Otel yönetimi, yürümekte güçlük çeken Brigitte ve Wolfgang'a özel bir ilgi gösteriyor. Çift, otel araçlarıyla odalarından alınarak restorana götürülüyor ve açık büfedeki seçimleri garsonlar tarafından masalarına taşınıyor.
İlk Tercihleri: Antalya
Brigitte Krüger, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu kenti çok seviyoruz ve tatil planı yaparken ilk terciğimiz her zaman Antalya oluyor" diye ifade etti. Yılda iki defa bu kente geldiklerini belirten Krüger, "45. kez Antalya'dayız. Sağlığımız yerinde olursa gelecek yıl da burada olmaya devam etmek istiyoruz. Tüm personeli neredeyse tanıyoruz, burada aile gibi olduk," ifadelerini kullandı.
Otelin Sıcak Karşılaması
Otel Operasyon Müdürü Ömer Karahanlı, çiftin rezervasyon yaptırdıklarında daima aynı odanın hazırlandığını aktardı. Karahanlı, "Geldikleri zaman otelde bir şölen havası oluyor. Özel günlerini burada kutluyorlar. Bütün personel seferber oluyor, odaları ve masaları her zaman hazır oluyor. Onların masaları sadece onlar kaldıkları sürece kullanılıyor," şeklinde sözlerine son verdi.
Almanya'da oturan 80 yaşındaki Brigitte ve 85 yaşındaki Wolfgang Krüger çifti, 1997'den bu yana her yıl tatil için Antalya'ya geliyor.