Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Almanya'da LGBT Dayatmaları: Kreşlerde Skandal Oyun Odaları

Almanya'da LGBT dayatmaları, kreşlerde yeni bir boyuta ulaşmış durumda. Kerpen kasabasında bir kreşte, çocukların mastürbasyon yapabileceği ve aynı cins ile münasebet kurabileceği 'oyun odaları' kuruldu. Benzer şekilde Rheinberg kasabasında da 'doktor oyunları' oynamak için özel odalar hazırlanıyor. Ayrıca, Almanya'da birçok okulda cinsiyet kavramı, biyolojik zemininden koparılarak transseksüelliğin sıradanlaştırıldığı bir eğitim anlayışı benimseniyor. Federal Hükümetin kabul ettiği cinsiyet değişikliği yasası ise cinsiyet değiştirme ameliyatlarının 14 yaşına indirilmesini öngörüyor.

Yayın Tarihi: 02.09.2023 16:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Almanya'da LGBT Dayatmaları: Kreşlerde Skandal Oyun Odaları

LGBT Dayatmaları Kreşlere Sıçradı

Almanya'nın Kerpen kasabasında bir kreşte, 'ilk cinsel deneyim' adı altında 4-5 yaşındaki çocukların kendi kendine kalarak kullanacakları sözde 'oyun odaları' açıldı. Bu odalar, çocukların kendi cinsleriyle veya karşı cinslerle 'keşif oyunları' oynamalarına olanak tanıyor. Eyalet yönetimi de bu LGBT odalarını destekliyor. Benzer şekilde Rheinberg kasabasında da anaokullarında 'doktor oyunları' oynamak için özel odalar hazırlanıyor.

Devlet Destekli Trans Propagandası

Almanya'da birçok okulda cinsiyet kavramı, biyolojik zemininden koparılıyor. Eğitimcilere dağıtılan broşürlerde kadın ve erkek rollerinin net olduğu kitapların kullanılmaması tavsiye ediliyor. Ayrıca, trans erkek ve inter kişilerin de çocuk sahibi olabileceği vurgulanıyor. Bu durum, cinsiyet değişikliğinin çocuklara daha erken yaşlarda dayatılmasına neden oluyor.

Cinsiyet Değişikliği Yasası

Federal Hükümetin kabul ettiği cinsiyet değişikliği yasası, cinsiyet değiştirme ameliyatlarının 14 yaşına indirilmesini öngörüyor. Buna göre, 14 yaş altı çocuklar velilerinin izniyle cinsiyet değiştirme ameliyatı olabilecekken, 14 yaşından büyük çocuklar ise veli onayı olmadan bu işlemi gerçekleştirebilecek.