Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Altın ve Petrol Düşerken, ABD Hisse Senedi Vadeli Kontratları Yükseldi

Altın ve ham petrol hazine tahvilleriyle birlikte düşerken, ABD hisse senedi vadeli kontratları, Orta Doğu daki çatışmanın artacağına dair endişelerin hafta sonu hafiflemesiyle yükseldi. Asya borsaları dördüncü günde de düşüş yaşarken ve yatırımcı güveni kırılganlığını sürdürürken, Çin en kötü etkilenenlerden biri oldu. Petrol varil başına 87 doların altına gerilerken, İsrail in Gazze ye yönelik kara saldırısını ertelemesi ile altın beş ayın en yüksek seviyesinden ons başına 1.970 dolara geriledi. ABD vadeli işlem sözleşmeleri, S&P 500 ün Cuma günü yüzde 1 den fazla değer kaybetmesinin ardından Asya da yükseldi. Hazine tahvilleri düştü ve Cuma günkü yükselişi gölgede bıraktı. Yen, dolara karşı kısa süreliğine 150 seviyesini aştı. Çin hisse senetleri, Asya hisse senedi piyasasını daha da kırmızıya sürükledi. Pekin in, Apple Inc. in en önemli ortağı ve ülkedeki en büyük işverenlerden biri olan Foxconn Technology Group hakkında bir dizi soruşturma başlatmasının ardından emlak sektöründeki

Yayın Tarihi: 23.10.2023 10:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Altın ve Petrol Düşerken, ABD Hisse Senedi Vadeli Kontratları Yükseldi

Altın ve Petrol Düşüş Yaşadı

Altın ve ham petrol hazine tahvilleriyle birlikte düşerken, ABD hisse senedi vadeli kontratları, Orta Doğu daki çatışmanın artacağına dair endişelerin hafta sonu hafiflemesiyle yükseldi.

Asya Borsaları Düşüşte

Asya borsaları dördüncü günde de düşüş yaşarken ve yatırımcı güveni kırılganlığını sürdürürken, Çin en kötü etkilenenlerden biri oldu.

Altın ve Petrolün Durumu

Petrol varil başına 87 doların altına gerilerken, İsrail'in Gazze'ye yönelik kara saldırısını ertelemesi ile altın beş ayın en yüksek seviyesinden ons başına 1.970 dolara geriledi.

ABD Vadeli İşlem Sözleşmeleri Yükseldi

ABD vadeli işlem sözleşmeleri, S&P 500'ün Cuma günü yüzde 1'den fazla değer kaybetmesinin ardından Asya'da yükseldi. Hazine tahvilleri düştü ve Cuma günkü yükselişi gölgede bıraktı.

Çin Hisse Senetleri Düştü

Çin hisse senetleri, Asya hisse senedi piyasasını daha da kırmızıya sürükledi. Pekin'in, Apple Inc. in en önemli ortağı ve ülkedeki en büyük işverenlerden biri olan Foxconn Technology Group hakkında bir dizi soruşturma başlatmasının ardından emlak sektöründeki sıkıntılar da devam etti.