Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Anadolu Otoyolu'nda Kamyon Devrildi, Yol Yeniden Ulaşıma Açıldı

Bolu Dağı'nda devrilen kamyon nedeniyle kapanan Anadolu Otoyolu tekrar hizmete girdi.

Yayın Tarihi: 20.08.2025 14:29
Güncelleme Tarihi: 20.08.2025 14:29

Anadolu Otoyolu'nda Kamyon Devrildi, Yol Yeniden Ulaşıma Açıldı

Anadolu Otoyolu'nda Trafik Normalleşti

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde, asfalt yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu kapanan yol, ulaşımın sağlanması için tekrar açıldı.

Kaza Detayları

Olay, en son Mehmet Y. yönetimindeki 06 CKH 629 plakalı asfalt yüklü kamyonun, otoyolun İstanbul istikametindeki 1. viyadük mevkisinde devrilmesi ile gerçekleşti. Kaza bilgisi üzerine jandarma, sağlık, itfaiye ve karayolları ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Ulaşım Yönlendirmesi

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Araçlar, Abant kavşağından D-100 kara yoluna yönlendirildi.

Yolun Açılması

Kamyonun vinç yardımıyla kaldırılmasının ve dökülen asfaltın temizlenmesinin ardından yol, yeniden ulaşıma açıldı. Ekipler, görevini başarıyla tamamlayarak, normal trafiği yeniden başlattı.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde asfalt yüklü kamyonun devrilmesi sonucu İstanbul...

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde asfalt yüklü kamyonun devrilmesi sonucu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde asfalt yüklü kamyonun devrilmesi sonucu İstanbul...