Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ankara'ya Yağmur Geliyor!

Ankara'ya yağmur geliyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Başkente sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiğini açıkladı. Ankara başta olmak üzere çok sayıda ilde hafta sonundan itibaren sağanak yağış etkili olacak.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 15:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ankara'ya Yağmur Geliyor!

Ankara'ya yağmur geliyor!

Dışarı çıkarken şemsiyenizi almayı unutmayın. Ankara'da etkili olan sıcak hava yerini yağmura bırakıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Başkente sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiğini açıkladı. İşte Meteoroloji'nin 5 günlük tahmin raporu...

Ankara'ya sağanak yağış geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre, Ankara başta olmak üzere çok sayıda ilde hafta sonundan itibaren sağanak yağış etkili olacak.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeye göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz Toroslar Mevkii, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Erzurum'un kuzey ilçeleri, Adana'nın kuzey kesimleri ve Osmaniye çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bölgelerimizde Hava Durumu

Marmara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul: Az bulutlu ve açık

Kırklareli: Az bulutlu ve açık

Sakarya: Az bulutlu ve açık

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkiisi ile Adana'nın kuzeyi ve Osmaniye çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı, kuzeyinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Ezurum'un kuzeyi yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.