
Antalya'da Balık Tutma Talihsizliği
Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, balık tutmak amacıyla girdiği ırmakta akıntıya kapılan bir genç hayatını kaybetti.
Olayın Ayrıntıları
Muhammet Gültekin (37), Sarıabalı Mahallesi'nde yer alan Köprüçay ırmağında balık avlamak için suya girdi. Ancak kayalıklarda dengesini kaybederek düştü ve akıntıya kapılarak bir süre gözden kayboldu.
Arama Kurtarma Çalışmaları
Olayın bildirilmesi üzerine Jandarma Su Altı Arama Kurtarma, AFAD ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, Gültekin'in bulunması için intensive bir arama çalışması başlattı.
Cenazenin Bulunması
Yapılan aramalar sonucunda, Gültekin'in cansız bedeni, düştüğü yerden 1 kilometre uzaklıkta bulundu. Cenaze, gerekli incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Antalya'nın Serik ilçesinde balık tutmak için girdiği ırmakta akıntıya kapılan genç hayatını kaybetti.
Antalya'nın Serik ilçesinde balık tutmak için girdiği ırmakta akıntıya kapılan genç hayatını kaybetti.