
Antalya'da Toptancı Halinde Trajik Patlama
Antalya'nın Demre ilçesinde, küçükkum Mahallesi'nde bulunan toptancı halindeki bir deponun patlaması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi, üç kişi ise yaralandı.
Patlama Olayı ve Sonrası
Patlama, Demre Toptancı Hali'nde saat 15.00 sularında, henüz belirlenemeyen bir sebepten meydana geldi. Olay üstüne hemen bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Patlamanın nedeninin belirlenmesi için ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, olayda yaralanan üç işçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre yaralılardan ikisinin durumu ciddiyetini koruyor.
Belediye Başkanının Açıklaması
Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, hava durumunun, patlamanın ardından yapmış olduğu açıklamada, "Toptancı halinin depo bölümünde yaşanan bu olayda, alım-satım işine bakan bir ağabeyimizi kaybettik. Yaralı olan üç işçimiz var. Hastaneden aldığım bilgiye göre, yaralılardan iki tanesinin durumu kritik" ifadelerini kullandı.
Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı
Olay anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, patlama sonrası depodan yükselen dumanlar, çalışanların dışarı çıktığı ve çevredeki insanların toplandığı anlar yer alıyor.
Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan sebze meyve toptancı halindeki işletmede meydana gelen patlama sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.