Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Artvin'deki Heyelan Turistik Tesisin Bazı Kısımlarını Yıktı

Artvin'de meydana gelen heyelan, bir turistik tesiste hasara yol açtı; bir kişi hafif yaralandı.

Yayın Tarihi: 12.03.2025 12:41
Güncelleme Tarihi: 12.03.2025 12:41

Artvin'deki Heyelan Turistik Tesisin Bazı Kısımlarını Yıktı

Heyelan Olayı Artvin'de Etkisini Gösterdi

Artvin'in Çayağzı Mahallesi Kaledibi bölgesinde meydana gelen heyelan, butik otel statüsündeki bir turistik tesiste bazı bölümlerin yıkılmasına sebep oldu.

Yaralanma ve Olay Yerine Müdahale

Olay sırasında, tesiste konaklayan H.S., odasından çıkmaya çalışırken ayağından hafif yaralandı. Yaralı, acil tedavi için Artvin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi ve sağlık durumunun genel olarak iyi olduğu bildirildi.

Yetkililerin İncelemeleri

Heyelan sonrası, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Artvin Valisi Turan Ergün, incelemelerde bulunarak, oteli etkileyen istinat duvarının çökmesi üzerine açıklamalarda bulundu. Vali Ergün, "Otelimiz apart otel şeklinde. İkişer katlı ayrı ayrı binalardan oluşan bir otel. Duvar 2 blok, 4 odayı etkiliyor. Arkadaşlarımız hasar tespit çalışmalarına başladılar. Otel sahiplerine tekrar geçmiş olsun diyoruz," diyerek geçirdiği anları kaydetti.

Artvin'de yaşanan heyelanda butik otel olarak hizmet veren bir tesisin bazı bölümleri...

Artvin'de yaşanan heyelanda butik otel olarak hizmet veren bir tesisin bazı bölümleri yıkıldı.

Artvin'de yaşanan heyelanda butik otel olarak hizmet veren bir tesisin bazı bölümleri...

Artvin'de yaşanan heyelanda butik otel olarak hizmet veren bir tesisin bazı bölümleri yıkıldı.