Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aydın'da Yangın Olayında Gözaltılar

Aydın'da çıkan yangın faciasının ardından itfaiyeci T.G. ve kız arkadaşı F.T. gözaltına alındı, adliyeye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 13.05.2025 22:30
Güncelleme Tarihi: 13.05.2025 22:30

Aydın'da Yangın Olayında Gözaltılar

Aydın'da Yangın Faciası: İtfaiyeci ve Kız Arkadaşı Gözaltına Alındı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşanan trajik olayda, mart ayında evinde çıkan yangında eşi ve iki çocuğu hayatını kaybeden itfaiyeci T.G. ile kız arkadaşı F.T., yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Soruşturma Devam Ediyor

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, 18 Mart'ta Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına mensup T.G.'nin evinde meydana gelen yangınla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. T.G., evdeki yangını oluşturma ve eşi Fatma G. ile çocukları S.G. (4 yaşında) ve E.G. (11 yaşında) ölümlerine sebep olma suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Kız Arkadaş da Gözaltında

Olayla bağlantılı şüphesi olan kız arkadaşı F.T. de polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Olayın Detayları

Yangın, 18 Mart'ta T.G.'nin Yeşil Mahalle'deki evinde meydana geldi. Olay sırasında T.G.'nin evde olmadığı belirtiliyor. Eşi ve çocukları yangında hayati tehlike geçirerek yaşamını yitirdi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, mart ayında evinde çıkan yangında eşi ile iki çocuğu ölen itfaiye eri...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, mart ayında evinde çıkan yangında eşi ile iki çocuğu ölen itfaiye eri tutuklandı, kız arkadaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.