
Bakan Kurum'un Kabulü
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adana, Ankara ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlarını kabul etti.
İşbirliği Mesajı
Bu görüşme, Zeydan Karalar (Adana), Mansur Yavaş (Ankara) ve Ahmet Akın (Balıkesir) ile gerçekleşti. Bakan Kurum, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla işbirliğine devam edeceklerini belirtti:
"Yerel yönetimlerimizle işbirliği içinde çalışmayı sürdüreceğiz."
Bu kabul, yerel yönetimlerin güçlü bir şekilde desteklenmesi adına atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum (sol 2), Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar (solda), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş (sağ 2) ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı (sağda) kabul etti.