
Bakanlar Çamlıhemşin-Ayder Yaylası Yolundaki Çalışmaları İnceledi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sağanak yağışlardan etkilenen Çamlıhemşin-Ayder Yaylası yolundaki durum değerlendirmesi için bölgeye gitti.
Etki Alanı ve Yerinde İnceleme
Ziyaret sırasında, bir süre önce ulaşımın kapandığı Çamlıhemşin ilçesinin Ayder Yaylası yolunu inceleyen bakanlar, devam eden altyapı çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi aldı.
Çalışmalara Destek ve Bilgilendirme
Bakanlar, bölgede başlatılan yeniden yapılma süreçlerine dair yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirirken, ekiplerin işlerini kolaylaştırmaları yönünde mesajlar verdiler. Ayrıca, Fırtına Deresi, Durak Deresi ve Hala Tüneli güzergahındaki çalışmalar da gözden geçirildi.
Yanında İlgili İsimler
İncelemelere Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, AFAD Başkanı Ali Hamza Pehlivan ve diğer ilgililer eşlik etti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sağanaktan etkilenen Çamlıhemşin-Ayder Yaylası yolundaki çalışmaları inceledi.