
Mevlit Programı Düzenlendi
Bitlis'in Tatvan ilçesinde 4 Mart 2021'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 asker için mevlit okutuldu. İbadullah Camisi'nde gerçekleştirilen programda, dualar edildi ve Kur'an-ı Kerim okundu.
Şehitler Anıldı
Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kazada şehit olan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve arkadaşlarının, şehadetlerinin dördüncü yılında anıldığı belirtildi.
Vali Karakaya'dan Vurgular
Programda yer alan Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ayı olduğunu ifade ederek, "Bu mübarek ayda şehitlerimizin ruhlarına dualar ederek onların emaneti olan vatanımıza sahip çıkmak, en büyük sorumluluğumuzdur. Rabbim milletimize birlik ve dirlik nasip eylesin" şeklinde konuştu.
Programın Katılımcıları
Mevlit programına, Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, 10. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Haşim Bildiş, Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Abur, Tatvan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Mısırcı, Askeralma Bölge Başkanı Albay Metin Şimşek, İlçe Müftüsü Bilal Şengül ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde 4 Mart 2021'de kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan 11 asker için mevlit okutuldu, dua edildi. Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Tatvan İbadullah Camisi'nde düzenlenen mevlit programına katıldı.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde 4 Mart 2021'de kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan 11 asker için mevlit okutuldu, dua edildi. Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Tatvan İbadullah Camisi'nde düzenlenen mevlit programına katıldı.