Bolu ve Düzce Kesiminde Bayram Hareketliliği
Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce kesiminde sürücülerin yoğunluğu artmış durumda. Bayram tatilini geçirecekleri yerler için yola çıkmış olan sürücüler, otoyolda akıcı bir yoğunluk oluşturuyor.
Otoyolda Yaşanan Yoğunluk
İstanbul'un Anadolu'ya açılan kapısı olarak bilinen bu otoyolun Ankara yönünde Bolu Dağı Tüneli kesimi, Abant Kavşağı, Köroğlu ve Yeniçağa rampaları ile Gerede Karadeniz bağlantı noktası civarında akıcı bir yoğunluk gözlemleniyor. Ancak otoyolda meydana gelen kaza durumu zaman zaman ulaşımda aksamalara neden olabiliyor.
D-100 Kara Yolunda Durum
Otoyolun İstanbul istikametinde ulaşım normal seyrinde devam ederken, D-100 kara yolunun Ankara yönünde yer yer yoğunluk yaşanıyor. Özellikle, Düzce bölümünde Gümüşova, Gölyaka, Beyköy, Kaynaşlı ve Bolu Dağı geçişinde 1'inci, 2'nci ve 3'üncü viyadükler mevkiinde araç yoğunluğu dikkat çekiyor.
Trafik Düzenleme Çalışmaları
Düzce gişeleri, Kaynaşlı ve Bolu Dağı geçişlerinde ise trafik zaman zaman yavaşlıyor. Bölgedeki jandarma ve kara yolları ekipleri, ulaşımda bir aksama yaşanmaması için yoğun bir çalışma sürdürüyor ve sürücüleri trafik kurallarına uymaları hususunda uyarıyor.
Bayram tatili hareketliliği dron ile görüntülenerek kaydedilmiş durumda. Diğer yandan, Sakarya ve Kocaeli kesimlerinde trafik akışının normal seyrinde ilerlediği belirtiliyor.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkan sürücüler nedeniyle akıcı yoğunluk görülüyor.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkan sürücüler nedeniyle akıcı yoğunluk görülüyor.