Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursa'da Baba İki Çocuğunu Rehin Aldı, İkna Çalışmaları Devam Ediyor

Bursa İnegöl'de evinde bıçakla çocuklarını rehin alan bir baba, 15 saat boyunca ikna edilmeye çalışılıyor.

Yayın Tarihi: 28.01.2025 08:10
Güncelleme Tarihi: 28.01.2025 08:10

Bursa'da Baba İki Çocuğunu Rehin Aldı, İkna Çalışmaları Devam Ediyor

Bursa'da Baba İki Çocukla Kriz Yaşatıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir baba, evinde bıçakla iki çocuğunu rehin aldı. Olay, Orhaniye Mahallesi'nde bulunan bir binada gerçekleşti ve 15 saatten fazla bir süredir müzakere ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışılıyor.

Olayın Başlangıcı ve İlk Müdahale

Dün öğle saatlerinde, bölgede bir yangın çıktığı ihbarı üzerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri hızla harekete geçti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı, ancak yapılan araştırmada Hüseyin G.'nin yanıcı madde kullanarak evi ateşe verdiği tespit edildi.

Hüseyin G'nin Rehin Alma Eylemi

Yangın sonrası güvenlik güçleri, Hüseyin G'nin Alibeyköy Mahallesi'ndeki yerleşim yerine gitti. Ancak, Hüseyin G. karşında polis ve jandarma ekiplerini görünce, elindeki bıçakla iki çocuğunu rehin aldı.

Müzakere Süreci

Olayın ardından bölge çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Müzakere ekibi, Hüseyin G.'yi ikna etmek için yaklaşık 15 saattir çaba gösteriyor. Ekipler, çocuğun ve babanın güvenliğini sağlamak için çalışmalara devam ediyor.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki çocuğunu rehin alan şüpheliyi ikna çabaları devam ediyor.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki çocuğunu rehin alan şüpheliyi ikna çabaları devam ediyor.