Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursa'da Kar Engelleri Aşıldı, 143 Mahalle Yolu Yeniden Açıldı

Bursa'da kar nedeniyle kapanan 143 mahalle yolu, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yeniden ulaşıma açıldı.

Yayın Tarihi: 21.02.2025 17:01
Güncelleme Tarihi: 21.02.2025 17:01

Bursa'da Kar Engelleri Aşıldı, 143 Mahalle Yolu Yeniden Açıldı

Bursa'da Karla Mücadele Başarıyla Gerçekleştirildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışının ardından il genelinde kapanan 143 mahalle yolunu ulaşıma açtı. Ulaşım Daire Başkanlığı'nın Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, kış koşullarının olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışmalarını sürdürdü.

Ekiplerin Yetersiz Kalmadığı Bir Gün

Kent genelinde 35 kar küreme, 21 kürekli tuzlama ekibi, 65 iş makinesi ve 38 araçla görevli 460 personel, karla kaplanan yollara müdahale etti. Ekiplerin sıkı çalışmaları sayesinde, birçok ilçedeki yollar yeniden açılarak ulaşım sağlandı.

Kapanan Yolların Durumu

Büyüorhan'da 7, Gemlik'te 5, Gürsu'da 4, İnegöl'de 11, İznik'te 9, Karacabey'de 12, Keles'te 16, Kestel'de 14, Mudanya'da 3, Mustafakemalpaşa'da 22, Nilüfer'de 15, Orhaneli'nde 5, Orhangazi'de 6, Osmangazi'de 8, Yenişehir'de 5 ve Yıldırım'da 1 mahallenin yolu açılarak ulaşım yeniden sağlandı.

Ana Arterlerdeki Ulaşım da Rahatladı

Yetkililer, ana arterlerde de çalışmalarını sürdürmekte. Özellikle Mudanya kara yolunda trafiğin kesintisiz akışı sağlanırken, tüm alt ve üst geçitlerde, hastane girişlerinde ve çevresinde tuzlama işlemleri devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde kapanan 143 mahalle yolunu yeniden ulaşıma...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde kapanan 143 mahalle yolunu yeniden ulaşıma açtı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde kapanan 143 mahalle yolunu yeniden ulaşıma...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde kapanan 143 mahalle yolunu yeniden ulaşıma açtı.