Bursa'da Üniversite Öğrencileri Uludağ Gençlik Kampı'nda Kayak Eğitimi Alıyor
Bursa'daki üniversite öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uludağ Gençlik Kampı'nda kayak öğrenme fırsatı buluyor. Bu kamp sayesinde öğrencilerin serbest zamanlarını daha verimli geçirmeleri, kişisel gelişimlerine katkıda bulunulması ve kayak sporunun yaygınlaştırılması amaçlanıyor.
Kamp Detayları ve Katılımcılar
Kamp, haftada iki dönem şeklinde, 3 gün süresince gerçekleştirilmektedir. İlk dönemine toplamda 60 üniversite öğrencisi katıldı. Tüm katılımcılara ulaşım, konaklama, yemek ve kayak ekipmanları ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Ayrıca, kamp süresince çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler de düzenlenmektedir.
Uludağ Gençlik Kampı'nın Hedefleri
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 13 öğrenci yurdu, 6 gençlik merkezi ile kayak branşında başarılı olan sporcular ve kaymakamlıklar aracılığıyla belirlenen gençler, bu kampın yeni katılımcıları arasında yer alabiliyor. Sezon sonunda yaklaşık 2 bin gencin bu kış kampından faydalanması hedefleniyor.
Milletvekili Kılıç'tan Destek Ziyareti
AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Uludağ Gençlik Kampı'nı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteği ile Bursa’da misafir edilen üniversite öğrencilerine Uludağ’da hizmet veriyoruz" dedi. Kılıç, kampın gençler için örnek teşkil ettiğini belirterek, "Gençlerimizin geleceği için bu çalışmalar önemli. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği değeri bir kez daha hatırlatmak önemlidir" şeklinde konuştu.
Bursa'da eğitim gören üniversite öğrencileri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Uludağ Gençlik Kampı'nda kayak öğreniyor.
Bursa'da eğitim gören üniversite öğrencileri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Uludağ Gençlik Kampı'nda kayak öğreniyor.