
Bursa'da Karganın Kurtuluşu
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bacağına dolanan ip nedeniyle bir ağaçta mahsur kalan karga, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Olay, Mahmudiye Mahallesi Kasım Efendi Caddesi'nde yaşandı.
Karganın Durumu Tespit Edildi
Bölgedeki vatandaşlar, ağaçta iki gündür mahsur kalan kargayı fark ettikten sonra durumu hemen itfaiyeye bildirdi.
İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi
Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, karganın bacağının ağacın dalındaki ipe dolandığını tespit etti ve kargayı dikkatlice kurtarmayı başardı.
Hayvan Bakım Merkezine Teslim Edildi
Susuz kaldığı için oldukça bitkin düşen karga, ardından İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekiplerine teslim edildi. Hayvanların korunması ve bakımı konusunda gösterilen bu hassasiyet, ilçedeki hayvan severleri sevindirdi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bacağına dolanan ip nedeniyle ağaçta mahsur kalan karga, itfaiye ekibince kurtarıldı.