
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı'nın İşçi Ziyareti
Ahmet Büyükgümüş, "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" programı çerçevesinde Arnavutköy'deki bir fabrikayı ziyaret etti. Burada işçilerle bir araya gelen Büyükgümüş, çalışanların görüşlerini dinleyerek, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Enflasyon ve Ekonomik Hedefler
Büyükgümüş, enflasyondaki düşüşü hızlandırmayı ve Türkiye'de kalıcı bir refah artışı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı. "Cumhur İttifakı olarak hedefimiz, terörsüz bir Türkiye'ye ulaşmak" diyen Büyükgümüş, Cumhurbaşkanı'nın liderliğinde yürütülen politikaların önemine değindi. "Savunma Sanayii ve İnsansız Hava Araçları"
Büyükgümüş, Türkiye'nin savunma sanayindeki ilerlemelerden bahsederek, "Eskiden insansız hava araçlarını ithal ediyorduk, şimdi ise hem kendi ihtiyaçlarımızı karşılıyor hem de ihraç ediyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, terörle mücadele için harcanan kaynakların artık milletin refahına yönelik kullanılması gerektiğini vurguladı.
İstanbul'daki Hizmet Sorunları
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, İstanbul'daki hizmetlerin son yıllarda aksadığına dikkat çekerek, "Son 6 yıldır İstanbul'da geriye gidişi görüyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan sorunları aşmak için tekrar AK Parti belediyeciliğini kazandırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" programı kapsamında Arnavutköy'deki bir fabrikayı ziyaret etti. Büyükgümüş, burada konuşma yaptı.