Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çanakkale'de Feci Kaza: 8 Ölü, 20 Yaralı

Çanakkale'de yolcu otobüsü, kamyon ve otomobil çarpıştı. Vali Toraman, yaralıları hastanede ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 10.05.2025 16:43
Güncelleme Tarihi: 10.05.2025 16:43

Çanakkale'de Feci Kaza: 8 Ölü, 20 Yaralı

Çanakkale'de Üzücü Kaza

Çanakkale'de meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı. Olay, Çanakkale-Ezine kara yolunda, İstanbul'dan İzmir'e giden bir yolcu otobüsünün, odun yüklü bir kamyon ve otomobile çarpması sonucu gerçekleşti.

Kaza Detayları

Olay anında, Çanakkale Truva Turizm şirketine ait 17 AHT 624 plakalı yolcu otobüsü, 33 ANK 274 plakalı bir kamyonla çarpıştı. Kaza sonrası, sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Vali Toraman'dan Açıklama

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, olay yerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kazanın Ezine ilçesi yakınlarında yaşandığını bildirdi. Kamyonun karşı şeride devrilmesinin ardından yolcu otobüsünün de etkilendiğini belirten Toraman, şu bilgileri aktardı:

"Kazanın hemen ardından, olay yerinde 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaralılar hastanelere hızlıca sevk edildi; ancak hastanelerde tedavi gören 3 kişi daha yaşamını yitirdi. Toplamda 8 vatandaşımızı kaybettik. 20 kişiye ise gerekli sağlık müdahaleleri yapılıyor. Bazı yaralıların durumu ciddi. Diğerlerinin tedavisi ayaktan devam ediyor."

Yaralıların Ziyareti

Vali Toraman, kazanın ardından Ezine Devlet Hastanesi'nde tedavi altındaki yaralıları ziyaret etti. Ziyarete, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş ve İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk de katıldı. Kazanın ardından yapılan tıbbi müdahalelerin olağanüstü bir gayretle sürdüğünü ifade eden Toraman, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Çanakkale'de yolcu otobüsü, kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 20...

Çanakkale'de yolcu otobüsü, kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Çanakkale Valisi Toraman, kazanın ardından Ezine Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti.

Çanakkale'de yolcu otobüsü, kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 20...

Çanakkale'de yolcu otobüsü, kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Çanakkale Valisi Toraman, kazanın ardından Ezine Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti.