
Çanakkale'de Yangına Sebep Olan İki Kişi Hakkında Adli İşlem
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, 2 kişinin sigara izmariti atması sonucu yangın çıktığı iddiasıyla ilgili olarak adli süreç başlatıldı. Valilik açıklamasına göre, yangın Mecidiyeköy'de saat 15.30 sıralarında meydana geldi.
Yangının Sebebi ve Gelişmeler
Olayın ardından yangının kontrol altına alındığı ve söndürüldüğü belirtildi. Şüphelilerle ilgili olarak adli işlemlerin başlatıldığı ifade edildi. Yangının, dikkatsizlik sonucu gerçekleştiği bildirilmektedir. İlgili Olayın Önemi
Alınan önlemler ve yangın sonrası yapılan değerlendirmeler, toplumda benzer olayların önlenmesine yönelik farkındalık yaratma ihtiyacını göstermektedir.
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yangına sebebiyet verdikleri iddiasıyla 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.