
CHP Genel Başkan Yardımcıları Aydın'da Önceki Süreçleri Değerlendirdi
CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek ve Ensar Aytekin, Aydın'da düzenlenen bir toplantıda ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Toplantı, CHP İl Başkanlığı'nda gerçekleşti.
Önemli Katılımcılar
Toplantıya Zeybek ve Aytekin'in yanı sıra toplamda 10 ilçe belediye başkanı ve büyükşehir belediyesi meclis üyeleri katılım gösterdi.
Basın Açıklamaları ve Seçimler
Toplantının ardından basına açıklamalarda bulunan Zeybek, CHP'nin Aydın Büyükşehir Belediyesi meclisi grup başkan vekilliğine Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in, grup sözcüsüne ise Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in seçildiğini bildirdi. Ayrıca, Aydın Büyükşehir'de yerel seçimlerde %50,5 oy oranı ile bir kez daha başarı elde edildiğini hatırlatarak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun bazı belediye başkanlarını ve meclis üyelerini AK Parti'ye yönlendirmeye çalıştığını ifade etti.
Parti İçi Tartışmalar ve Gelecek Umutları
Ensar Aytekin, CHP'nin sadece kişilerle var olmadığını belirtirken, içindeki bazı üyelerin işten çıkarılma korkusuyla partiden istifa ettiğini dile getirdi. Aytekin, "Yıllardır 'topuklu efe' naraları atanların, bir dosya karşısında CHP'den ayrılarak AK Parti'ye katılmayı seçtiğini" belirtti ve bu günlerin geçeceğine inandığını, CHP'nin Aydın ve Türkiye genelindeki başarı grafiğini yükselteceğini söyledi.
CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek (sağ 3) ve Ensar Aytekin (sol 4), Aydın'da ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. CHP İl Başkanlığı'ndaki değerlendirme toplantısına Zeybek ve Aytekin'in yanı sıra 10 ilçe belediye başkanı ve büyükşehir belediyesi meclis üyeleri katıldı.