
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den YKS Öncesi Destek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir’i ve yarın Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere başarı dileklerini iletti. Özel, Hacı Bayram Veli Cami avlusunda lokma dağıtarak, bu süreçte birlik beraberlik çağrısında bulundu.
Nehir'e Sınavda Destek
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özel, Nehir’in sınav kaygısına değinerek, “Nehir, ilk andan itibaren defalarca 'Beni şimdi sınava kim götürecek?' diyordu. Ben de söz vermiştim, 'Merak etme babanın yerine ben seninle sınava geleceğim' dedim. Yarın Nehir’imizi üniversite sınavına sokacağız.” dedi.
Ülke Genelinde Önemi Vurgulandı
Özel, tüm öğrencilerin eğitim hayatlarında en iyi sonuçları elde etmelerini dileyerek, “Hem Nehir'e hem de yarın sınava girecek olan bütün öğrencilere başarılar ve zihin açıklığı diliyoruz.”
Ekrem İmamoğlu Abluka Altında mı?
Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım hakkında da değerlendirmelerde bulunan Özel, “Mertçe bir tutumdur,” dedi. Ayrıca, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın açıklamalarına da saygı duyduğunu ve olayların kesinlikle derinlemesine analiz edilmesi gerektiğini vurguladı.
Hukuk ve Adalet Meselesi
İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutuklanması hakkında sorulan soruya Özel, “Bir avukatın nasıl gözaltına alınacağı ve tutuklanacağı belli. Bu konudaki hiçbir kurala uyulmadığını düşünüyorum.”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek hayrına Hacı Bayram Veli Cami avlusunda lokma dağıttı, Hacı Bayram-ı Veli Türbesi'nde dua etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek hayrına Hacı Bayram Veli Cami avlusunda lokma dağıttı, Hacı Bayram-ı Veli Türbesi'nde dua etti.