
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenler Mitinginde Konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde katılımcılara hitap etti. 'Millet iradesine sahip çıkıyor' sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, yolsuzluk üzerine dikkat çekti.
Esenler'in Önemi
Özel, Esenler'in 'AK Parti'nin kalesi' olduğu yönündeki söylemleri çürüttüğünü belirterek, "Geldik, gördük ki Esenler ne AK Parti'nin kalesidir ne de başkasının. Esenler artık milletin kalesidir. Esenler halkı merttir, yiğittir, vicdan sahibidir" dedi.
Adaletsizlikler ve İddialar
19 Mart'tan bu yana 70 gün geçtiğini vurgulayan Özel, "Halen daha tek bir iddia kanıtlanamadı. O kadar yalan atıldı, bir kuruşluk haksız kazanç belgelenemedi" diye konuştu.
İmamoğlu ile İlgili Açıklama
Yeğeni olarak eklediği Ekrem İmamoğlu’nun durumuna da değinen Özel, İmamoğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nun özel kalem müdürü Kadriye Kasapoğlu'nun, oğlunun doğum gününde tutuklandığını anlattı.
Asgari Ücret ve Ekonomik Talepler
Özel, işçi ve işveren arasında bir uzlaşma sağlanarak, asgari ücrete kesinlikle zam yapılması gerektiğini ifade etti.
İmamoğlu'nun Eşi de Mitingde
Etkinliğe İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da katıldı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmalarının ardından partisince başlatılan mitingler kapsamında Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda katılımcılara hitap etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmalarının ardından partisince başlatılan mitingler kapsamında Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda katılımcılara hitap etti.