Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yargı Süreçlerine Dair Açıklamalarda Bulundu

Özgür Özel, Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt vererek, haksızlıklara karşı mücadele edeceğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 12.09.2025 20:12
Güncelleme Tarihi: 12.09.2025 20:12

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yargı Süreçlerine Dair Açıklamalarda Bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cezaevinin Önünde Açıklamalarda Bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun önünde yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Haksızlığa Karşı Mücadele

Bahçeli'nin "Ahmet Türk göreve iade edilmeli, Ahmet Özer de tahliye edilmeli" sözlerine atıfta bulunan Özel, kavgayı bir amaç olmaktan ziyade, hakkını korumak ve haksızlığa uğrayanların yanına durmak için yaptığını belirtti. Özel, "Biz de aynı şeyi söylüyoruz, bu doğruyu savunanların sayısı çok arttı. Bu yanlışlardan dönülür diye ümit ediyorum," ifadelerini kullandı.

İmamoğlu Duruşması

CHP Genel Başkanı, duruşmayı takip ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üniversite diplomasının sahte olduğu iddiaları hakkında da açıklamalarda bulundu. Özel, "Bir tek Ekrem İmamoğlu yargılanıyor, oysa aynı suçu işlediğini iddia ettikleri 26 kişi var" ifadelerini kullandı.

CHP'nin Olağan Kurultayı

Özel, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı ile ilgili açılan davanın 15 Eylül'de görüleceğini de hatırlatarak, "Bu konuda söylenebilecek her şey söylendi. Partiyi yıpratmak, partiyi tartıştırmak için yapılan bir kötülüktür. Her kötülük gibi bu kötülüğün de son bulacağını umuyoruz," diyerek sözlerini sonlandırdı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde gazetecilere açıklamalarda...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde gazetecilere açıklamalarda...