
Denizli'de Acil Durum: Gölete Düşen Kişiyi Arıyorlar
Denizli'nin Buldan ilçesinde, gölete düşen bir kişinin bulunması için yoğun arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.
Olayın Gelişimi
Son hafta sonu tatilinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinden gelen çift İbrahim ve Samime Kayaaslan, Dımbazlar Göleti'nde vakit geçirmeye karar verdi. Ancak bir süre sonra İbrahim Kayaaslan gölete düştü.
Kurtarma Mücadelesi
Eşinin gölette çırpındığını gören Samime Kayaaslan, hemen suya atlayarak onu kurtarmaya çalıştı. Bu esnada, çevredeki balıkçılar durumu fark ederek Samime Kayaaslan'ı sudan çıkarmayı başardı; fakat İbrahim Kayaaslan gözden kayboldu.
Acil Ekipler Olay Yerinde
Olayın hemen ardından, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin su altı arama kurtarma ekipleri, jandarma, 112 Acil Sağlık ve AFAD personeli bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, Şamime Kayaaslan'ı Buldan Devlet Hastanesi'ne kaldırarak gerekli tedaviyi sağladı.
Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Arama kurtarma ekipleri, İbrahim Kayaaslan'ı bulmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Denizli'nin Buldan ilçesinde, gölete düşen kişinin bulunması amacıyla arama kurtarma çalışması başlatıldı.
Denizli'nin Buldan ilçesinde, gölete düşen kişinin bulunması amacıyla arama kurtarma çalışması başlatıldı.