Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Denizli'de Hastaneden Yeni Doğan Bebek Kaçırmaya Çalışan Kadın Yakalandı

Denizli'de hastaneden yeni doğan bebeği kaçırmaya çalışan kadın, güvenlik görevlisi sayesinde yakalandı.

Yayın Tarihi: 30.08.2025 20:41
Güncelleme Tarihi: 30.08.2025 20:41

Denizli'de Hastaneden Yeni Doğan Bebek Kaçırmaya Çalışan Kadın Yakalandı

Denizli'de Bebek Kaçırma Girişimi

Denizli'de bir kadın, hastaneden yeni doğan bir bebeği kaçırmaya çalışırken güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde yakalandı. Olay, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde meydana geldi.

Olayın Gelişimi

Gece saatlerinde asansörden inen T.D.A. isimli 29 yaşındaki kadının şüpheli davranışlarını fark eden güvenlik görevlisi, kadının elindeki poşeti kontrol etti. Poşetin içinde örtüye sarılı bir yeni doğan bebeği bulan güvenlik görevlisi durumu derhal polise bildirdi.

Polis ve Sağlık Görevlilerinin Müdahalesi

Olay yerine gelen polis ekipleri, yeni doğan bebeği annesi F.B.ye (29) teslim edilmek üzere sağlık görevlilerine aktardı. Böylece bebek, güvenli bir şekilde ailesine kavuştu.

Gözaltındaki Kadının İfadesi

T.D.A, emniyette verdiği ifadede, daha önce yaşadığı bir düşük nedeniyle bebeğini kaybettiğini ve eşine bu durumu anlatmadığını belirtti. Ayrıca, F.B’nin kendisini yanına çağırarak bebeğe bakamayacağını söylediğini, bu yüzden bebeği aldığını ifade etti.

Denizli'de hastaneden yeni doğan bebeği kaçırmaya çalıştığı belirlenen ve güvenlik görevlisinin...

Denizli'de hastaneden yeni doğan bebeği kaçırmaya çalıştığı belirlenen ve güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde yakalanan T.D.A. tutuklandı.