Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dilan Polat'ın Kara Kutusu Ahmet Gün'ün Eski Şoföründen Bomba İddialar!

Dilan Polat'ın kara kutusu olarak bilinen avukat Ahmet Gün'ün eski şoförü, çarpıcı iddialarda bulunarak gündem yaratmıştır. Gün hakkında vergi kaçakçılığı, kara para aklama ve rüşvet iddiaları bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 20:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dilan Polat'ın Kara Kutusu Ahmet Gün'ün Eski Şoföründen Bomba İddialar!

Dilan Polat ve Engin Polat'ın Kara Kutusu Ahmet Gün Hakkında Çarpıcı İddialar

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve adam vurma gibi iddialarla gündeme gelmişlerdir. Bu iddiaların merkezinde ise avukat Ahmet Gün bulunmaktadır. Gün'ün eski şoförü, önemli açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Malvarlıklarına El Konulan Dilan-Engin Polat Çifti

MASAK'ın soruşturma başlatmasıyla malvarlıklarına el konulan Dilan-Engin Polat çifti, uzun süredir gündemden düşmemektedir. Bu çiftin kara kutusu olduğu iddia edilen avukat Ahmet Gün'ün eski şoförü, çarpıcı iddialarda bulunmuştur.

Ahmet Gün'ün İddiaları

Y.Ş. isimli eski şoför, Ahmet Gün hakkında çeşitli suçlamalarda bulunmuştur. Gün'ün kendisine şirket kurdurduğunu ve bunun karşılığında senet imzalattığını iddia etmiştir. Ayrıca Gün'ün yüklü miktarda ceza yemiş olan şirketlerin cezalarını para karşılığında iptal ettirdiği ve rüşvet aldığı iddiaları da bulunmaktadır.

Diğer İddialar

Y.Ş. ayrıca Ahmet Gün'ün vergi hakimleri, danıştay üyeleri ve bir devlet danışmanı aracılığıyla işlerini yürüttüğünü iddia etmiştir. Ayrıca Gün'ün muhasebesini tuttuğu büyük firmaların vergi açıklarını bildirerek ceza almamalarını sağladığı ve rüşvet aldığı iddiaları da bulunmaktadır.