
Down Sendromlu Çocuklar Futbolcularla Tanıştı
Down sendromlu çocuklar, Samsunspor'un Nuri Asan Tesisleri'ni ziyaret ederek futbolcularla unutulmaz anlar yaşadı. Bafra Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü'nde anlamlı bir etkinlik düzenleyerek bu özel günün anlamını pekiştirdi.
Bafra Belediyesi’nden Anlamlı Etkinlik
Bafra'daki down sendromlu çocuklar, belediye tarafından Samsunspor Tesisleri'ne götürülerek futbol dünyası ile buluşturuldu. Etkinlik kapsamında çocuklar, futbolcularla tanıştılar ve onlarla sohbet edip antrenmanlarını izleyerek keyifli vakit geçirdiler.
Futbolcuların Destekleri ve Hediye Etkinliği
Samsunsporlu futbolcular, etkinliğe katılan çocuklara sevgiyle yaklaşarak, onlara Samsunspor atkıları hediye ettiler. Bu jest, çocukların mutluluklarını artırdı ve sevgi dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Başkan Kılıç’tan Destek Mesajı
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Sevgi ve anlayışla özel gereksinimli çocuklarımızın hayatına değer katmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması her şeyden önemli. Bafra’da farkındalık yaratmaya ve onlara destek olmaya devam edeceğiz," diyerek etkinliğin önemini vurguladı.
Ailelerin Teşekkürleri
Etkinliğe katılan aileler, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a ve Samsunspor ekibine içten teşekkürlerini sundular. Bu tür etkinliklerin çocukların yaşamına olumlu katkılar sağladığını belirttiler.
Samsun'un Bafra Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü'nde, çocuklar ve aileleri için etkinlik düzenledi. Belediye, Bafra'daki Down sendromlu çocukları Samsunspor Tesisleri'ne götürdü. Etkinlik kapsamında çocuklar, Samsunsporlu futbolcularla tanıştı, onlarla sohbet etti.
Samsun'un Bafra Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü'nde, çocuklar ve aileleri için etkinlik düzenledi. Belediye, Bafra'daki Down sendromlu çocukları Samsunspor Tesisleri'ne götürdü. Etkinlik kapsamında çocuklar, Samsunsporlu futbolcularla tanıştı, onlarla sohbet etti.