
Düzce'de 23 Nisan Coşkusu
Düzce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir kutlama gerçekleştirdi. Bu yılki etkinlikte, Uzunmustafa İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Nil Su Eylün Can, Vali Selçuk Aslan’ın makam koltuğuna oturarak temsili vali oldu.
Çocukların Günü
Vali Aslan, bayram kutlamaları kapsamında makamını küçük Nil Su’ya devretti. Temsili vali olarak oturan Can, bayramın anlamını vurgulamak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlere saygı duruşunda bulundu.
Kültürel Gezi Talebi
Küçük kız, aynı zamanda kültürel etkinliklere ve türkü söylemeye olan sevgisini dile getirdi. Esra Alemdaroğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü ile iletişime geçerek, imkanı olmayan çocuklar için Düzce'nin tarihi, kültürel ve turistik yerlerine bir gezi düzenlenmesi için talimat verdi.
T ürkü ve Eğlence
Etkinlik, Nil Su Eylün Can'ın öğretmeni eşliğinde türkü söylemesi ve eğlenceli özçekim yapmasıyla sona erdi. Bu özel gün, çocukların coşkuyla kutladığı bir gün oldu.
Düzce'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencisi Nil Su Eylül Can, Vali Selçuk Aslan'ın makam koltuğuna oturdu.
Düzce'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencisi Nil Su Eylül Can, Vali Selçuk Aslan'ın makam koltuğuna oturdu.