Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Düzce'de Bayrak Hassasiyeti Ödüllendirildi

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, temizlik işçisi Rukiye Tuna'yı bayrak hassasiyeti nedeniyle ödüllendirdi.

Yayın Tarihi: 30.10.2025 00:11
Güncelleme Tarihi: 30.10.2025 00:11

Düzce'de Bayrak Hassasiyeti Ödüllendirildi

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den Anlamlı Ziyaret

Düzce'de, Cumhuriyet Bayramı'na özel gerçekleştirilen sosyal deney, Türk bayrağını yere düşürmemek için gösterilen duyarlılıkla duygusal anlar yaşattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli Rukiye Tuna, bu kayda değer davranışıyla dikkat çekti.

Ödül ve Teşekkür

Belediye Başkanı Faruk Özlü, 23 Nisan Parkı'nda Tuna'yı ziyaret ederek, Türk bayrağı hediye etti ve aynı zamanda bir maaş ikramiyesi vadetti. Özlü, "Bayrak bizim her şeyimiz. Bugün Cumhuriyet Bayramı, büyük bir hassasiyet göstermişsin, seni tebrik ediyorum." diyerek Tuna'ya teşekkür etti.

Duygusal Anlar

Başkan Özlü'nün sürpriz ziyareti karşısında büyük mutluluk ve şaşkınlık yaşayan Rukiye Tuna, bayrağı Özlü'den aldığında duygusal anlar yaşadı. Bayrağı öpüp koklayarak, "Torunumun çeyizine koyacağım bunu. Allah razı olsun." ifadelerini kullandı. Ayrıca, Özlü'nün kendisine sunduğu ikramiye teklifine, "Bana bayrak yeter." yanıtını vererek bayraktaki sembolik değeri ön plana çıkardı.

Düzce Belediye Balkanı Faruk Özlü (sağda), görevi başında ziyaret ettiği Temizlik İşleri Müdürlüğü...

Düzce Belediye Balkanı Faruk Özlü (sağda), görevi başında ziyaret ettiği Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli evli ve 3 çocuk annesi Rukiye Tuna'ya (solda), Türkiye bayrağı hediye etti, bir maaş da ikramiye verileceğini açıkladı

Düzce Belediye Balkanı Faruk Özlü (sağda), görevi başında ziyaret ettiği Temizlik İşleri Müdürlüğü...