
Edirne'de Alkollü Sürücülere Kapsamlı Denetim
Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesine ait ekipler, Zübeyde Hanım Caddesi'nde uyuşmazlığı azaltmak amacıyla dron destekli bir denetim gerçekleştirdi.
Sivil Ekiplerden İhbarlar
Denetim sırasında trafik kurallarını ihlal eden motosiklet sürücüleri, sivil ekiplerin yapmış olduğu ihbarlar neticesinde kontrol noktasında durduruldu. Bu sıkı denetim, yoldaki güvenliği artırmayı hedefliyor.
Alkol Tespiti ve Cezalar
Durdurulan araçlardan biri, 22 ADE 560 plakalı motosikletti. Kontrol sırasında hem sürücü hem de yolcunun kask takmadığı belirlendi. Yapılan alkol ölçümünde sürücünün alkollü olduğu tespit edilerek, 28 bin 937 lira ceza kesildi. Ek olarak, motosiklet otoparka çekildi.
Toplum Güvenliği için Önlemler
Olay, trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik önlemleri vurguluyor. İhlallere karşı uygulanan bu tür denetimlerin sıklığı, motorlu taşıt kullanıcılarının dikkatini çekmek ve yolda keskin bir değişim yaratmak için önem taşıyor.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesine bağlı ekipler, Zübeyde Hanım Caddesi'nde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, alkollü motosiklet sürücüsüne 28 bin 937 lira ceza kesildi.