
Edirne'de Alkollü Sürücü Kovalamaca ile Yakalandı
Edirne'de, polis ekiplerinin düzenli denetimleri sırasında "dur" ihtarına uymayan bir alkollü sürücü, yapılan kovalamaca sonucunda yakalandı.
Denetim Noktasında Kaçış
Olay, Karaağaç Mahallesi'nde İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun'un katılımıyla gerçekleştirilen denetim sırasında meydana geldi. Terörle Mücadele ve Trafik Tescil ile Denetleme Şubesi ekipleri, detaylı bir kontrol yapmak için konumlandırılmıştı.
Kovalama ve Sonrası
Denetim noktasında bulunan polis ekipleri, "dur" ihtarına uymayarak kaçan hafif ticari aracı hemen takibe aldı. Ekiplerin titiz çalışması sonucunda sürücü, kovalama esnasında yakalandı ve geri dönerek denetim noktasına getirildi.
Alkol Seviyesi ve Cezası
Yapılan alkol muayenesinde sürücünün 2.80 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bu sebeple, sürücüye 48 bin lira para cezası kesildi ve ehliyetine el konuldu. Araç ise yediemin otoparkına çekildi.
Edirne'de polisin "dur" ihtarına uymayan alkollü sürücü polis ekiplerince yakalandı.
Edirne'de polisin "dur" ihtarına uymayan alkollü sürücü polis ekiplerince yakalandı.