
Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu
Edirne'deki Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda gerçekleştirilen bir operasyonda, toplam 50 kilo 979 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı.
Operasyon Detayları
Hamzabeyli Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, Türkiye'ye giriş yapmak isteyen iki aracı risk kriterleri çerçevesinde X-ray taramasına tabi tuttu.
Yapılan taramada, şüpheli yoğunluk tespit edilen bir otomobil, detaylı inceleme yapmak amacıyla hangara alındı. Narkotik dedektör köpeği "Bodri" de operasyona katıldı. Yapılan aramalarda, aracın tampon bölgesine gizlenmiş toplam 59 pakette 5 kilo 156 gram esrar bulundu.
Minibüs Aramasında Uyuşturucu Bulundu
Ayrıca, şüpheli yoğunluk tespit edilen minibüsün zeminine yerleştirilmiş ve suntayla kapatılmış bir bölmede metal plakalar tespit edildi. Bu plakaların altındaki lastik kauçuk maddelerin içinde, vakumlu poşetler halinde 45 kilo 823 gram kokain ele geçirildi.
Gözaltılar ve Tutuklamalar
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Gerekli yasal süreçlerin ardından, mahkeme tarafından tutuklandılar.
Edirne'de Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda düzenlenen operasyonda, 50 kilo 979 gram uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
Edirne'de Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda düzenlenen operasyonda, 50 kilo 979 gram uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.