Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Edirne'de Köpeğe İşkence Eden Şüpheli Serbest Bırakıldı

Edirne'de köpeğine bastonla işkence eden şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın detayları haberimizde.

Yayın Tarihi: 02.05.2025 22:55
Güncelleme Tarihi: 02.05.2025 22:55

Edirne'de Köpeğe İşkence Eden Şüpheli Serbest Bırakıldı

Edirne'de İhlal: Köpeği Bastonla Döven Şüpheli Serbest

Edirne'de, 5 aylık bir köpeğe kahvehanenin deposunda bastonla vuran bir kişi, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olay, Vaysal köyünde meydana geldi.

Köpeğin Sahibi Kazım Özen'in Açıklamaları

Kahvehane sahibi olan Kazım Özen, iş yerinde baktığı köpeğinin 81 yaşındaki F.D. tarafından dövüldüğünü öğrendi. Güvenlik kameralarını inceleyen Özen, köpeğin depoya kapatılarak defalarca bastonla vurulduğunu görünce derin bir üzüntü yaşadı. Özen, AA muhabirine şu şekilde konuştu:

"Ben kahvehanede değildim. Çalışan arkadaş ve eşim oradaydı. Köpeği dövdüğünü görünce bağırmışlar, o da kaçmış. Kamera kayıtlarını inceledim; köpeği depoya kapatıyor ve elindeki bastonla defalarca vuruyor. Yazık hayvana, ne yapacağını şaşırıyor acıdan. Resmen hayvana işkence yapmış."

Olayın Sonrası ve Teşebbüs

Özen, F.D.'ye neden böyle bir hareket sergilediğini sorduğunda, F.D. şu yanıtı vermiş:

"Elimdeki ekmeği yedi, ondan dövdüm."

Ancak bu durum, güvenlik kameralarındaki görüntülerle çelişiyor. Özen, köpeğine eziyet ettiği için F.D.'ye ceza verilmesini talep etti.

Gözaltı ve Serbest Bırakılma Süreci

Olay sonrası jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan F.D., adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edirne'de 5 aylık köpek, köy sakini tarafından kahvehanenin deposunda bastonla dövüldü. Köpeğin...

Edirne'de 5 aylık köpek, köy sakini tarafından kahvehanenin deposunda bastonla dövüldü. Köpeğin dövülme anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Edirne'de 5 aylık köpek, köy sakini tarafından kahvehanenin deposunda bastonla dövüldü. Köpeğin...

Edirne'de 5 aylık köpek, köy sakini tarafından kahvehanenin deposunda bastonla dövüldü. Köpeğin dövülme anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.