Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Edirne'de Kreşte Öğretmen Tarafından Isırıldığı İddiası

Edirne'de bir baba, 3 yaşındaki kızının kreş öğretmeni tarafından ısırıldığını öne sürdü ve şikayetçi oldu.

Yayın Tarihi: 21.10.2025 16:21
Güncelleme Tarihi: 21.10.2025 16:21

Edirne'de Kreşte Öğretmen Tarafından Isırıldığı İddiası

Edirne'de Kreş Skandalı

Edirne'deki bir özel kreşte yaşanan üzücü bir olay, aileleri tedirgin etti. 3 yaşındaki kızı, öğretmeni tarafından ısırıldığını öne süren baba, ilgili otoritelere başvurdu.

Olayın Detayları

Baba Y.K., kreşten alırken kızının ağladığını fark etti. Küçük kızıyla yaptığı görüşmede, kolunda morluk ve ısırılma izi gören baba, durumu ciddiye aldı.

Şikayet ve İnceleme Süreci

Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulunan Y.K, öğretmeni N.D. hakkında, kızının uyuduğu esnada yaşanan olayla ilgili şikayette bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bunun üzerine söz konusu kreşte bir inceleme başlattı.

Olay, eğitim kurumlarının çocuk güvenliğine dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi.

Edirne'deki 3 yaşındaki çocuğu ısırdığı iddiasıyla gözaltına alınan özel bir kreşte grup sorumlusu...

Edirne'deki 3 yaşındaki çocuğu ısırdığı iddiasıyla gözaltına alınan özel bir kreşte grup sorumlusu olarak görevli çocuk bakıcısı kadın tutuklandı.