
Edirne'de Bayramda Güvenlik Önlemleri
Edirne Valisi Yunus Sezer, Avrupa'ya açılan sınır kapılarında ve yollarda Kurban Bayramı dolayısıyla alınan önlemleri duyurdu. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Sezer, bayram döneminde yoğunluk beklediklerini belirtti.
Sınır Kapılarında Yoğunluk Artıyor
Bayram tatili süresince sınır kapılarındaki geçişlerin arttığını ifade eden Vali Sezer, "Dört gümrük kapımız var; bayram müddetince Bulgaristan ve Yunanistan ile olan geçişler yoğunlaşacak. Özellikle Pazarkule ve İpsala kapılarındaki trafiğin artması bekleniyor" dedi.
Güvenli Geçiş İçin Hazırlıklar Tamamlandı
Sezer ayrıca, gurbetçi sezonunun başlamasıyla birlikte yapılacak gerekli çalışmaların sürdüğünü vurguladı. "Bu süreçte yurtdışına gidecek ve ülkemize dönecek vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde seyahat etmeleri için tedbirlerimizi artırıyoruz" şeklinde konuştu.
Güvenlik ve Sağlık Personeli Sahada
Bayram süresince çok sayıda güvenlik ve sağlık personelinin görev yapacağı bilgisini veren Sezer, şöyle devam etti:
- 396 gümrük personeli her gün görev başında bulunacak.
- Yine 100'e yakın polis memuru gümrüklerde yer alacak.
- Kent genelinde 1134 polis ve jandarma, asayişin sağlanması için görev alacak.
- Kurbansal sağlık hizmetleri için toplam 575 sağlık personeli sahada olacak.
- 59 kurban kesim noktasında 22 veteriner hizmet verecek.
"Hastanelerimiz ve acil sağlık hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek. Bayram boyunca tüm tedbirlarımızla vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesini sağlamak için çalışıyoruz" dedi.
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kurban Bayramı dolayısıyla kurumlara ziyaretlerde bulundu. Vali Sezer, gazetecilere açıklamada bulundu.
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kurban Bayramı dolayısıyla kurumlara ziyaretlerde bulundu. Vali Sezer, gazetecilere açıklamada bulundu.