
Elazığ'da Tırda Yangın Çıktı
Elazığ'da seyir halinde olan bir tırda çıkan yangın, kısa süreli bir paniğe yol açtı. Yangın, Elazığ-Malatya kara yolunun 40. kilometresinde meydana geldi.
Yangının Sebebi ve Müdahale
Henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen tırın motor bölümü alev aldı. Durumu fark eden sürücü, aracı güvenli bir şekilde yol kenarına çekerek 112 Acil Çağrı Merkezine bildirimde bulundu.
Olay Yerinde Güvenlik Önlemleri Alındı
Yangının çıktığı bölgeye, polis, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin etkili müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı, ancak tırda hasara yol açtı.
Trafikte Aksama Yaşandı
Yangın nedeniyle Elazığ-Malatya istikametinde trafik kısa süreliğine durdu. Ancak gerekli müdahalenin ardından yol yeniden ulaşıma açıldı. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.
Elazığ'da seyir halindeki tırda çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın tırda hasara yol açtı.
Elazığ'da seyir halindeki tırda çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın tırda hasara yol açtı.