Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emeklilere Net 1.200 TL İndirim Yapılacak!

Emeklilere sunulan net 1.200 TL indirim yapılacağı duyuruldu. Kampanyanın merak edilen detayları da belli oldu! Finansbank tarafından yapılan açıklamaya göre emekliler için özel bir kampanya oluşturuldu. Maaşını Finansbank üzerinden alan emeklilerin bu kampanyalardan yararlanabilecekleri ifade edildi. Kampanya kapsamında emeklilere sunulan avantajlardan bazıları da şu şekilde açıklandı: Yıl içinde market ya da eczane alışverişleri için toplamda 1.200 TL indirim, Eğitim ve sağlık alanındaki harcamalarda vade farksız 3 ay taksit imkanı, Emekliler için hazırlanan kredi kartından çıkartan emeklilerden ilk yıl ücret alınmayacak, Kartlarına kayıtlı olan otomatik fatura ödeme talimatı veren emekliler faturalarını düzenli kredi kartından ödemeleri halinde diğer yıllarda da ücret ödemeyecek. Emekliler kampanyaların ayrıntılarını QNB Finansbank’ın resmi web sitesi üzerinden öğrenebilir. Kredi kartı kullanan emeklilere eczane ve diğer alışverişlerinde de 50 TL indirim yapılacağı da aktarıldı!

Yayın Tarihi: 16.10.2023 19:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emeklilere Net 1.200 TL İndirim Yapılacak!

Emeklilere Net 1.200 TL İndirim Yapılacak! Detaylar Netleşti

Ülkemizin en zor geçinen kısımları arasında olan emekliler, son dönemlerde kendileri için hazırlanan kampanyaları daha sık araştırmaya başladı. Emeklilere sunulan net 1.200 TL indirim yapılacağı duyuruldu. Kampanyanın merak edilen detayları da belli oldu! Emeklilerin geçinmesini bir nebze de olsa kolaylaştırmak adına yeni kampanyalar açıklanmaya devam ediliyor. Buna göre başvuru yapan emeklilere 1.200 TL tutarında destek verileceği açıklandı. QNB Finansbank’ın sunduğu kampanyanın detayları haberimizde

Emekliler Rahat Nefes Alacak

Finansbank tarafından yapılan açıklamaya göre emekliler için özel bir kampanya oluşturuldu. Konuya ilişkin açıklama ise Finansbank’ın resmi web sitesi üzerinden yer aldı. Yapılan açıklamada da emekliler için “Artık Emeklilerin de kendilerine özel bir CardFinans’ı var” ifadeleri yer aldı.

Finansbank emekliler için harekete geçti. Yaptığı açıklamasında ihtiyaca özel olarak sunulan CardFinans Emekli kredi kartı kullanıma çıkıyor. Belirtilen şartları sağlayan emeklilere de büyük avantaj sunuluyor.

1.200 TL İndirim Yapılacak

Maaşını Finansbank üzerinden alan emeklilerin bu kampanyalardan yararlanabilecekleri ifade edildi. Kampanya kapsamında emeklilere sunulan avantajlardan bazıları da şu şekilde açıklandı:

  • Yıl içinde market ya da eczane alışverişleri için toplamda 1.200 TL indirim
  • Eğitim ve sağlık alanındaki harcamalarda vade farksız 3 ay taksit imkanı
  • Emekliler için hazırlanan kredi kartından çıkartan emeklilerden ilk yıl ücret alınmayacak
  • Kartlarına kayıtlı olan otomatik fatura ödeme talimatı veren emekliler faturalarını düzenli kredi kartından ödemeleri halinde diğer yıllarda da ücret ödemeyecek

Emekliler kampanyaların ayrıntılarını QNB Finansbank’ın resmi web sitesi üzerinden öğrenebilir. Kredi kartı kullanan emeklilere eczane ve diğer alışverişlerinde de 50 TL indirim yapılacağı da aktarıldı!