Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emeklilere Özel 5 Bin TL İkramiye Açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile milyonlarca emekli vatandaşın yüzü güldü. Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak verilecek olan 5 bin TL emekli ikramiyesinin detayları belli oldu. Emekli vatandaşların hesaplarına bir defalığa mahsus olmak üzere ikramiye ödemelerinin yapılacağı belirtildi. Bu ödeme, hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emekliler hariç olacak şekilde gerçekleştirilecek. Bu düzenlemenin toplam maliyetinin 61 milyar lira olduğu ifade edildi. Ödemelerin Kasım ayında yapılacağı belirtildi. Özellikle Kasım ayına günler kala, emekli vatandaşlar tarafından ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu. Gelen bilgilere göre, Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak yapılacak olan bu 5 bin TL ikramiye ödemelerinin 15 Kasım’a kadar hesaplara aktarılacağı belirtildi. Bu önemli adım, emekli vatandaşların ekonomik durumlarını desteklemeyi hedefliyor. Yılbaşında emeklilerin durumunun tekrar gözden geçirileceği ve her türlü fedaka

Yayın Tarihi: 29.10.2023 22:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emeklilere Özel 5 Bin TL İkramiye Açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile milyonlarca emekli vatandaşın yüzü güldü.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak verilecek olan 5 bin TL emekli ikramiyesinin detayları belli oldu. Emekli vatandaşların hesaplarına bir defalığa mahsus olmak üzere ikramiye ödemelerinin yapılacağı belirtildi. Bu ödeme, hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emekliler hariç olacak şekilde gerçekleştirilecek. Bu düzenlemenin toplam maliyetinin 61 milyar lira olduğu ifade edildi.

Ödeme Tarihi Belli Oldu

Ödemelerin Kasım ayında yapılacağı belirtildi. Özellikle Kasım ayına günler kala, emekli vatandaşlar tarafından ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu. Gelen bilgilere göre, Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak yapılacak olan bu 5 bin TL ikramiye ödemelerinin 15 Kasım’a kadar hesaplara aktarılacağı belirtildi. Bu önemli adım, emekli vatandaşların ekonomik durumlarını desteklemeyi hedefliyor. Yılbaşında emeklilerin durumunun tekrar gözden geçirileceği ve her türlü fedakarlığın sergileneceği belirtildi. Bu, emekliler için büyük bir müjde olarak kabul ediliyor.