Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Erdoğan'ın Yaz Dönemi Planları: Gençlik ve Kadın Kolları Sahada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaz aylarında gençlik ve kadın kollarının aktif çalışmalara başlayacağını vurguladı.

Yayın Tarihi: 01.07.2025 17:06
Güncelleme Tarihi: 01.07.2025 17:06

Erdoğan'ın Yaz Dönemi Planları: Gençlik ve Kadın Kolları Sahada

Yaz Dönemi Hedefleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 172. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yaz döneminde kadın ve gençlik kollarının önemli çalışmalara imza atacağını belirtti. Erdoğan, "Buna hazır mıyız?" diyerek teşkilatın bu dönemi fırsata çevireceğine dair inancını dile getirdi.

Hedefler Belirlendi

Erdoğan, yaz mevsiminde gençlere yönelik etkinliklerin "Yaz Seninle Güzel" adı altında düzenleneceğini açıkladı. 2028 seçimlerinde 5,6 milyon gencin ilk kez oy kullanacağını ve bu gençlerden 2 milyonunun AK Parti'li belediyelerde yaşadığını ifade etti.

750 Bin Gence Ulaşma Erdoğan, 2025 yazında 750 bin gence ulaşmayı hedeflediklerini belirtti ve bu süreçte, yerel belediyelerin etkinliklerinin önemine değindi.

Teşkilatın Bütünlüğü

Erdoğan, yaz döneminde AK Parti'nin tüm kadrolarıyla sahada olacağını ve bu süreçte halkla gönül bağı güçlendireceklerini ifade etti. "Bu yaz mevsimi bizim için bir fırsat olacak," diyen Erdoğan, muhalefetin yalanlarını doğru bilgilerle çürüteceklerini belirtti.

Başarı Vurgusu

Erdoğan, AK Parti'nin hizmet, eser ve yatırımlarla Cumhuriyet tarihinin en başarılı dönemini yaşadığını vurgulayarak, 23 yılda gerçekleştirdikleri projelerle Türkiye'yi çağ atlattıklarını ifade etti.

Toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşkilata yönelik teşekkürleriyle sona erdi. Tüm kolların özveriyle çalışması ve halkla buluşması gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.